Wednesday, April 17, 2013

apa yang sedang saya baca?

di rumah..

di pejabat..


oh, 
kedua-dua buku ni saya suka..
masa pregnant kan Nina, saya baca bukunya yang ini..




selalu mood rajin membaca datang waktu pregnant kot..
adakah perlu pregnant lagi nanti?? hehe..



buku ni pulak saya nak order, tapi out of stock..
kebanyakan buku Abd. Jalil Ali ni saya beli terus dari penerbit, Karangkraf.. sebab kat kedais elalu tak de stok..

dan, saya juga membelek2 pasal..


mencari maklumat..

anda pulak bagaimana?
buku apa yang sedang anda baca? 
jom share..




1 comment:

  1. Tak dan dah nak baca buku2 macam ni. Huhu.

    ReplyDelete